Lad Antalis være din partner på storformatsprojekter

Hos Antalis får du mere end blot en leverandør – vores salgsrepræsentanter er mere konsulenter end sælgere – og du kan få rådgivning til alt fra printmedier til hardware, få farveprofiler, deltage på vores kurser og blive oplært indenfor farvestyring og efterbehandling.

Du får hjælp med ”helheden” for at kunne skabe en så problemfri hverdag som muligt – her mener vi samspillet mellem software, medier, blæk, printer og andre værktøjer. Antalis har ekspertisen og kundskaberne til at hjælpe dig med at optimere din storformatproduktion.

Du kan for eksempel få hjælp med spørgsmål som disse:

  • Vælger du det rigtige selvklæbende medie til dine dekorationsopgaver?
  • Får du rigtig farve på dine udskrifter?
  • Får du det hele ud af din storformatprinter?

Just Ask – Bare spørg. Vi lover dig, at du får et kvalificeret svar.

Få styr på det brede udvalg af printmedier

Printmedier er en af grundpillerne indenfor storformatprint, selvfølgelig sammen med software, printer og kompetence hos brugeren – kompetencer, som alle hos Antalis er optagede af at hjælpe dig, som kunde, med at opbygge.

Når vi tuner ind på printmedier bliver det umuligt at komme udenom COALA sortimentet. Et sortiment af printmedier til eco-solvent, Latex og vandbaseret blæk.

”Vi går op i at både producent og produkt tilfredsstiller vores kvalitetskrav før vi tager et nyt medie ind i sortimentet – begge dele er vigtigt” siger Allan Lykkebak, Sector Director Visual Com. Producenten skal kunne levere præcist, have en konsekvent kvalitet på produkterne samt korrekt forhold mellem pris og kvalitet.

Allan Lykkebak, Sector Director Visual Com.

Allan understreger, at COALA skal være et kvalitetsstempel, som kunden kan stole på: ”ved at samle produkterne under en fælles paraply bliver det enklere for kunden at navigere i mediejunglen, så det er let for kunden at finde det rette produkt til jobbet.” Selvfølgelig gerne i samråd med din Antalis repræsentant, som gerne bidrager med råd og vejledning undervejs.

”COALA sortimentet vokser løbende, som teknologien udvikler sig. I disse tider er der ekstra fokus på tekstiler og specialiteter til interiørdesign, som er et marked i stor vækst,” forsætter Allan.  

Valg af medie kan være udfordrende, ”når det kommer til medier, kan det være en jungle, hvor det er svært at navigere” Siger Allan og kommer ind på nogle af de øvrige udfordringer. ”Hvordan skal man for eksempel vælge blandt tilsyneladende ens produkter, men som kan give vidt forskellige printresultater? Og hvordan vælger du den rette selvklæbende vinyl til dit dekorationsprojekt? Kvaliteten på limen er en helt afgørende faktor, som du som bruger skal kende… Det er helt afgørende for, at alt kan fungere optimalt, at man kan se helheden mellem software, printer, blæk og medier”

Just Ask – bare spørg. Antalis’ repræsentanter er klar til at rådgive dig omkring printmedier!

Har du et dekorations- eller indretningsprojekt, hvor du har brugt COALA, så har du lige nu mulighed for at deltage i Antalis Interior Design Award – tilmeld dit projekt nu.

Fra Damgaard-Jensen A/S vinderprojekt Museum, som deltog i første udgave Antalis Interior Design Award

Hvis du gerne vil have inspiration til dine dekorations- og indretningsprojekter, så kan vi anbefale dig artiklen ”Brug din kreativitet og skab unikke rum med Coala”

Hardware, Software og værktøj

Sidder du inde med behov for vejledning og rådgivning omkring Printere, Software, Værktøj, Tilbehør og efterbehandling, så skal du selvfølgelig heller ikke holde dig tilbage.

Vi har mulighed for at demonstrere det meste i vores showroom i Vejle. Lige nu kan du en demonstration af HP Latex R2000 printeren. Se nærmere på printeren og book en demonstration.

Kort sagt – hos Antalis får du alt hvad du skal bruge til dine storformatprojekter!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s