Brug din kreativitet og skab unikke rum med Coala

Har du styr på tekstilerne til dine indretningsopgaver? Mangler du inspiration til hvilke printmedier du skal bruge? Så skal du fortsætte med at læse her…

Vi kigger nærmere på Coala sortimentet og den inspirerende The Book for at booste din kreativitet og hjælpe dig med til at skabe unikke rum.

Bliv inspireret i The Book

The BOOK er et værktøj for designeren, trykkeriet, kopibutikken og den kreative. Her bliver du præsenteret for ægte indretningsopgaver, som er ført ud i virkeligheden. Du vil se, at det kun er fantasien, der sætter begrænsninger for, hvad du kan opnå med en printer til storformat.

The Book indeholder de 50 bedste projekter fra Antalis Interior Design Award 2018 og er dermed fyldt med indretningsprojekter i høj kvalitet – samlet for at inspirere dig. Alle bidrag i The BOOK indeholder mindst et produkt fra Antalis’ Coala sortiment. Du kan bestille The BOOK længst nede i denne artikel, og du kan læse mere om Antalis Interior Design Award og vinderne her.

Få kvaliteten og æstetikken i top med Coala textiles

Ligegyldigt om du skal lave indretningselementer til en udstilling, event eller point of sales, så er Coala textiles relevant for dig. Ligesom Coala textiles er velegende til interior design projekt i både butikker, hoteller og kontorer.

Coala textiles er specielt tilpasset til digital print og giver dig resultater i fotokvalitet. De er fri fra PVC, lette at arbejde med, og så får du 27 tekstilvarianter at vælge i mellem.

Tekstiler til skiltebrug:

Tekstiler til dekorationsbrug:

Se filmen om Coala textiles kollektionen nedenfor – du kan også altid se kollektionen hos din Antalis konsulent.

Coala textiles kollektion (danske undertekster er tilgængelige)

Kunne du bruge en Coala textiles prøvevifte?

Skift enkelt og hurtigt dekoration og budskab med Coala Magnetics

Du får det ikke meget lettere og brugervenligt end det her. Du vil opleve, at Coala Magnetics er både let at installere og ændre – og så er det genanvendeligt. Det er især velegnet til displays i detailhandlen, på udstillinger, messer, museer og andre offentlige rum

“Coala Magnetics er en alsidig kollektion, som tillader brugerne at skabe attraktive displays hurtigt og effektivt. Samtidig giver Coala Magnetics mulighed for, at man let kan ændre og udskifte displays.” siger Xavier Jouvet, Group Purchasing & Marketing Director hos Antalis.

Sortimentet inkluderer de mere traditionelle prinbare magnetiske film Coala Magnetic PET eller PVC, som er gode alternative løsninger til promoverings displays eller visuel markedsføring i detail-miljøer. De findes i forskellige tykkelser, er vandresistente og lette at fjerne. Se sortimentet her.

Har du svært ved at tro på, at Coala Magnetics nu også er så let at arbejde med? Så se nærmere på denne film, hvor vores svenske kollegaer hurtigt (og næsten i takt) skifter budskab på deres messeudstilling.

Coala Magnetics – meget lettere bliver det ikke at skifte indretning og budskab

Vil du have en Coala Magnetics prøvebog?

Må vi besøge dig med inspirationsmateriale og prøver?

Hvis du er blevet mere nysgerrig på inspirationsbogen The BOOK og vores Coala sortiment, så vil vi meget gerne komme på besøg med både Coala prøvebøger, vifter og inspirationsmateriale for at uddybe dine muligheder med Coala textiles og magnetics, som kan hjælpe dig videre i din kreative proces.

Er du kun interesseret i The BOOK, så kan du bestille den her.  

Vil du have mere inspiration til dit indretningsprojekt, så har vi her en artikel om mulighederne med digtal print indenfor interior design.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s