Hurtig og nem promovering – spar både tid og penge med MPI 3000 Serien fra Avery

Avery MPI 3000 serien er en serie af monomeriske printfolier med holdbarhed på op til 3 år.

Serien består i dag af en række specialfolier – dækkende folier (HOP for High Opaque), Super Tack som klæber på vanskelige overflader, translucent og Easy Apply varianterne.

Denne artikel vil fremhæve nogle af folierne fra 3000-serien og beskrive de største fordele. Hvis du har brug for at kunne skifte dine folier hurtigt og nemt uden hjælp fra en professionel, eller skal sætte folie op på besværlige overflader, så skal du endelig læse videre, for det kan vi hjælpe dig med.

Hurtig og nem promovering

Easy Apply teknologien betyder, at denne folie er rigtig god, når man skal lave hurtig og nem promovering i f.eks. detailbutikker, udstillinger eller udendørsreklame. MPI 3004/3024 HOP Easy Apply er den ideelle løsning til den hurtige og lette promovering, som både er let at sætte op og tage ned igen, da folien er i Averys dækkende ”HOP” kvalitet med kanaler i limen.

Da denne type film er så nem at arbejde med, kan butikkens personale selv montere og tage ned igen. Du behøver ikke at få besøg af professionelle, når folien skal monteres, hvilket sparer tid og penge. Ud over, at det er nemt og hurtigt, så er printkvaliteten helt i top, og folien har høj opacitet som betyder, at den kan dække tidligere opsætninger eller farvet baggrund.

Eksempel på brug af film i butik

God til besværlige overflader

Mange har sikkert prøvet at montere folie på overflader, hvor folien ikke rigtig hænger ordentlig fast. Her er MPI 3026 Matt SuperTack folien et rigtig godt valg. Klæberen er designet til at hæfte på strukturerede overflader og overflader med lav overfladespænding som f.eks. PP og PE. Hvis du har opgaver, som skal monteres på vanskelige overflader, så er SuperTack versionen et rigtig godt løsningsforslag.


Se MPI 3000 sortimentet i vores webshop eller læs mere om Averys produkter her.
Din Antalis repræsentant er klar til at hjælpe dig med at finde den rette folie til dit behov. Just ask Antalis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s