Brug digital print til dit indretningsprojekt

341 indretningsprojekter deltog i den første udgave af Antalis Interior Design Award. De 50 bedste projekter er samlet i ”the Book”, som dermed er fyldt med indretningsprojekter i høj kvalitet – samlet for at inspirere dig. Du kan bestille bogen her.

 “The BOOK” er ikke et produktkatalog, men et værktøj for designeren, trykkeriet, kopibutikken og den kreative. “The BOOK” præsenterer ægte indretningsopgaver, som er ført ud i virkeligheden. Alle bidrag i ”The BOOK” indeholder mindst et produkt fra Antalis’ Coala sortiment. Du vil se, at det kun er fantasien, der sætter begrænsninger for, hvad du kan opnå med en printer til storformat.

Bestil via dette link

Teknologien og markedet findes – ”The BOOK” giver dig inspiration til din succes på et af de hurtigst voksende markeder indenfor visuel kommunikation – og med digital print åbnes en verden af unikke designs til din konkrete indretningsopgave. Du får muligheden for at levere en helt unik løsning til hver eneste opgave. Her præsenterer vi fem ideer til hvordan. 

Fem tips til at bruge digital print i dit indretningsprojekt:

  1. Tapet er måske det mest indlysende medie til digital print i forhold til indretning. Tapet er trendy igen takket være moderne designs og nye printmetoder. Tapet kan produceres med utallige designs, præcis efter kundens ønsker og specifikationer, baseret på fotos, farver, struktur eller materiale. Her kan du se Antalis udvalg af tapeter i Coala serien.
  2. Møbelpolstring – Design af stof behøver ikke længere at være tilpasset masseproduktion, det kan digital printes. Flere typer af stof kan printes on-demand med lige det print og i den mængde, der ønskes. Så der er mulighed for både unikke gardiner, møbeltekstiler, sengetøj og puder. Møbeltekstiler kan for eksempel designes til præcis at matche indretningsarkitektens ønskede farvesammensætning. Se mulighederne med tekstiler.
  3. Glas – Takket været digitale UV printmetoder kan man i dag printe på en lang række produkter inklusiv glas. Metoden betyder desuden, at det printede design er både ridse- og vandfast, ligesom printet også vil holde over tid. Glem alt om matterede vinduesruder – mulighederne er meget større i forhold til både farver og struktur.
  4. Fliser – Det er også muligt at printe direkte på keramiske fliser, hvilket giver helt nye muligheder for at designe gulv og vægfliser til køkkener, badeværelser og meget mere. Får du behov for flere fliser undervejs eller senere hen, så er det enkelt at producere en mindre portion ved hjælp af digital printteknologi.
  5. Træ – Går man efter et mere rustikt look kan man også UV printe direkte på træ. Det kan lade sig gøre på både mindre og større træflader for eksempel også direkte på en dør. Den nye HP Latex R2000 er den første HP Latex printer, som også kan printe på diverse pladematerialer herunder træ. Læs mere om printeren her.

Din Antalis repræsentant er klar til at svare på spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine projekter indenfor visuel kommunikation. Vores brede udvalg af printere og printmedier vil dække dine behov, ligesom vores support og service vil hjælpe dig både før og efter dit køb. Just ask Antalis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s