Bliv certificeret med Avery Dennison og styrk dit brand

Kalder alle erfarne car wrappers! I samarbejde med Avery Dennison tilbydes du nu certificering i car wrapping igennem Averys Specialist Programme. Du får kompetencer, selvtillid og anbefalinger med på vejen.

Dine fordele med certificeringen

Du får både udviklet dine evner, bekræftet det du allerede kan, bedre kendskab til håndteringen af Avery produkter og anbefalinger fra Avery Dennison til brug i din markedsføring.

Tina S. Hansen fra Liga Sign & Wrapping som har fået certificeringen udtaler: ”Jeg fik faktisk mere selvtillid af at være med til undervisningen og certificeringen. Jeg fik bekræftet, at det jeg gør er rigtigt, og at jeg var mindst lige så god, som dem jeg ser op til i branchen”.

Desuden får du efter godkendt certificering et officielt Avery Dennison Specialist Installer diplom, som viser dit niveau og den service, du kan levere. Ligesom Avery Dennison officielt vil anbefale dig til kommende projekter, da du vil blive listet i deres database. Certificeringen giver dig altså goodwill, som du kan bruge i din markedsføring.

Tina fra Liga sign & Wrapping fortæller videre: ”Der har gennem en tid været fokus på certificeringer i branchen, men jeg har holdt lidt igen. Vi bruger stort set kun Avery Supreme, så lige denne certificering passede med produktet, og så var prisen fair. Vi vil helt sikkert bruge det i vores markedsføring fremover.”

Indholdet i en certificering

Certificeringen består af både holdundervisning (1 dag), e-learning (1-2 timer) og selve certificeringen (1 dag). I undervisningen kommer du rundt om wrapping, rengøring, diverse teknikker og selvfølgelig forberedelse til den officielle certificering.

I efteråret 2018 kørte Antalis og Avery Dennison det første forløb, og Danmark fik dermed de første ”Officially Certified Avery Installers” i november 2018.

Sådan gør du for at blive certificeret

Er du klar til at blive certificeret? Tag fat i din Antalis konsulent eller ring til vores kundecenter på 72 100 102 for at blive skrevet på ventelisten. Datoerne er endnu ikke fastlagt, men der planlægges 2 certificeringer i 2019. Vores kundecenter kan ligeledes informere dig om placering, priser mm.               

Mens du venter på, at datoerne bliver klar, kan du se nærmere på Avery Dennison Graphics Academy. Her kan du registrere dig og finde videoer, baggrundsteori og brugbar information om, hvordan du bedst bruger Avery produkter.

I 2019 planlægger vi flere typer kurser hos Antalis. Blandt andet med fokus på wrapping, solfilm, paint protection og folier. Der vil være noget tilpasset alle niveauer – og der er helt sikkert også et kursus for dig! Du kan for eksempel deltage på en carwrapping workshop i uge 35.

Hold dig opdateret på hjemmesiden, vores nyhedsbreve, sociale medier eller tag fat i din kontakt hos Antalis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s