Antalis Interior Design Award vender tilbage

I 2019 får du endnu engang muligheden for at deltage i den internationale konkurrence Antalis Interior Design Award. I 2017 var en af vinderne fra Danmark, og vi ønsker os selvfølgelig også en dansk vinder i 2019. Du vil høre mere om konkurrencen og tilmelding, når der er ved at være åbent.

Indtil da kan du nyde og lade dig inspirere af de 50 bedste bidrag fra 2017, som er samlet i ”THE BOOK”. Bestil dit eksemplar af bogen her.

Eller du kan vælge at fordybe dig i det danske vinderprojekt fra Damgaard-Jensen A/S. Projektet hedder ”Museum”, og opgaven lød på at dekorere Strandingsmuseum St. George i Thorsminde i samarbejde med et engelsk bureau. Museet fortæller historierne om de dramatiske strandinger ved den jyske vestkyst og befolkningens møde med søfolk fra hele verden.


Bilede fra vinderprojektet – Strandingsmuseet St. George

”Der var mange specifikke ønsker til udtrykket, samt ønsker til overflader og materialer” siger Dennis Laustsen fra Damgaard-Jensen. ”Vi var igennem alle prøver og vifter, ligesom vi fik indspark og sparring hos Antalis – det gjorde os i stand til at komme tilbage med et løsningsforslag, som så blev godkendt”.

Dennis Laustsen fra Damgaard-Jensen A/S

At designerne valgte at inddrage Damgaard-Jensen A/S tidligt i processen, gjorde det muligt at få designideer og produktionsmuligheder til at mødes om projektets formål: At finde en moderne måde at kommunikere Strandingsmuseum St. Georges spændende historier på.

Et af nøgleelementerne for at opnå dette var Coala Wallpaper. Således kom dekorationen til at strække sig ud over normale formater og endte med vægdekorationer i hele museet. Derudover er der tilføjet lys til dekorationerne, og for at opnå endnu en særlig effekt, valgte Damgaard-Jensen A/S at UV printe tapetet for at give det en støvet, mat overflade som matchede belysningen.

Bilede fra vinderprojektet – Strandingsmuseet St. George

Læs mere om vinderprojektet fra Damgaard-Jensen A/S og de øvrige deltagere i konkurrencen her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s