Macrodot opgraderer maskinparken med HP Latex

Firmaet Macrodot har igennem en årrække anvendt Latex printteknologien fra HP. Som underleverandør printer Macrodot dagligt på rigtig mange forskellige materialetyper og har behov for korte omstillings-og leveringstider.

Netop her opfylder Latex printerne perfekt behovet, da printerne er yders alsidige, når det kommer til printmedier, og de er nemme at betjene for printoperatørerne.

Fire nye HP Latex 570 printere er netop blevet installeret hos Macrodot af Antalis, så virksomheden kan følge med den stigende efterspørgsel og de strikse produktionskrav.

Sean fra Macrodot udtaler ”Hos Macrodot har vi behov for høj fleksibilitet og produktivitet, hvilket HP Latex printerne tilbyder. Vi har gode erfaringer med Latex printerne, og den nye generation af maskinerne er blevet endnu nemmere at betjene, så vores folk er glade for investeringen. De vandbaserede print giver en miljømæssig fordel og printet som tørrer med det samme skaber yderligere en win-win situation for os”.

At latex printteknologien er blevet en standard i branchen bekræftes af, at HP Latex 570 printeren var den mest solgte i Danmark i 2017. Der er flere årsager til dette, men med tre liter farve systemet og tilhørende lave produktions-omkostninger kombineret med de ovennævnte features bliver HP Latex 570 et rigtig godt valg.

Hvis du vil teste HP Latex, eller høre mere, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os på justask@antalis.dk eller ring på 7572 2100.

Læs mere om HP Latex printere her.

Macrodot_blog_1323x448

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s