Det er det visuelle, vi husker bedst

Det kan være svært at få virksomheden til at skille sig ud fra mængden, og man kan skrive nok så mange tekster, men i sidste ende er det det visuelle udtryk, modtageren husker bedst.

Det er selvfølgelig ikke nogen nyhed, at det visuelle spiller en stor rolle for, hvordan virksomheder opfattes og huskes, og mange af os har bemærket, hvor vigtigt det er at udtrykke sig ved brug af billeder og videoer på digitale kanaler og sociale medier.

Skil dig ud fra mængden

Det kan være rigtig svært at skille sig ud fra mængden, men med papir og kreativitet kan du tilføje et ekstra element til kommunikationen, som sikrer, at virksomheden får ekstra opmærksomhed.

Med papir kan du skabe noget helt unikt

Hos Antalis bestræber vi os på at hjælpe vores kunder med inspiration til nye måder at anvende papir. Vi fik derfor lavet en udstilling i vores showroom i Stockholm, hvor vi viste, hvordan papir blandt andet kan anvendes til butiksdekoration og interior design.

Se filmen om projektet og udstillingen her.

Blog_1323x359

Til udstillingen blev Pop’Set kollektionen fra Arjowiggins Creative Papers anvendt, da det er rigtig godt at folde på grund af kvaliteten og strukturen og findes i mange nuancer. Den ny-lancerede kollektion findes i rigtig mange moderigtige farver, så det er kun fantasien der sætter grænser.

For at binde udstillingen sammen tilføjede vi visuel kommunikation i form af gulv- og vægdekoration fra vores Coala sortiment.  Dette sortiment består af både inden- og udendørs materialer, og indeholder alt fra papir, selvklæbende produkter, magnetiske medier, bannere til tekstiler, tapeter mm., som ofte anvendes inden for butiksindretning.

Udstillingen hed A Shakespeare Fairy Tale, og ideen var at inspirere og vise, hvordan man kan skabe et eventyrligt univers ved brug af papir og gulv- og vægdekoration.

Se filmen om projektet og udstillingen og lad det kreative få frit lejde. Lad os hjælpe dig godt i gang skriv til justask@antalis.dk eller ring på 72 100 102.

 

Pop'set-DK-banner_297

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s