Hospital forvandler rum, så det får patienterne til at slappe af

HP Latex forvandler CT-skanningsrummet på et hospital i Abu Dhabi til et farverigt eventyrrum, som får patienterne til at slappe af ved undersøgelsen.

Stemning er en vigtig faktor for os mennesker, da vi bliver påvirket af den stemning, som omringer os. Vi taler ofte om det, og vi hylder det, når vi kan mærke den gode stemning.

Ligeledes bliver vi påvirket af den dårlige stemning, som lige så let kan omringe os. Et hospital kan skabe en stemning af frygt og usikkerhed som understøttes af det kliniske hvide rum, man ofte skal undersøges i.

Endnu værre er det, hvis man er barn og skal have foretaget noget så alvorligt som en CT-skanning. Ikke nok med at man kan mærke alvoren af undersøgelsen, når man skal i den store skanner, så kan det være ret skræmmende at skulle være ”indespærret” i det klaustrofobiske rør.

Selvfølgelig skal dette rum indbyde til god stemning og leg. Hvorfor ikke gøre det til et eventyr at man skal ind i røret, og hvorfor ikke pynte det med flotte billeder som skaber en beroligende stemning?

Det er nemlig lige hvad man besluttede at gøre på et hospital i Abbu Dhabi, da man bemærkede et problem. Problemet var, at de patienter som skulle skannes, oftest var ret bange og utrygge ved situationen. Sammen med HP fik hospitalet hjælp til at pynte rummet, som kom til at ligne et undervandseventyr. Nu er der en mere afslappet stemning i rummet, og det hjælper patienterne, når de skal skannes.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan udrette med en HP Latex printer og Coalas vægdekorations-materialer. Du kan skabe præcis den stemning, du gerne vil have mennesker til at føle, når de for eksempel træder ind i receptionen på din virksomhed, i mødelokalet, hos lægen, i showroomet, til messen og meget mere.

Se filmen her og lad dig inspirere til, hvordan du kan påvirke stemninger omkring dig eller hos dine kunder.

Du kan også læse mere om både HP Latex og Coalas sortiment, og har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig. Ring til os på telefon +45 75 722 100 eller send en mail: justask@antalis.dk

HP_Hospital_480x280

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s