Fantastisk fotobog lavet af 100% genbrugspapir vinder pris

Antalis har været kreativ partner på projektet ”Et vildere liv”. Fotobogen er en hyldest til naturen, og er lavet af Cocoon 100% genbrugspapir.

Et vildere liv billede_blog_1323x499

Den flotte præsentation af moder jord, resulterede i at bogen vandt prisen – Årets Pandabog 2018. Med denne specielle pris, som årligt deles ud af World Wildlife Fund i Sverige, ønsker man at prise og belønne dem, som på bedste vis har portrætteret vores natur, og dermed også bidrager til bevaring af samme.

Bogen er en hyldest til den fantastiske biologiske mangfoldighed, som findes i Europas natur, og også en påmindelse om behovet for bevarelse.

”Naturen kommer tilbage, hvis vi bare lader den være i fred. Vi er glade for muligheden for at sprede budskabet for et større publikum gennem Pandabog-prisen. For at vise Europas exceptionelle naturarv, valgte vi selvfølgelig et papir, som er 100% genanvendeligt. Vi ønskede den miljøvenlige dimension, som Cocoon Silk fra Antalis giver”, fortæller Magnus Lundgren og Staffan Widstrand, fotograferne på Et vildere liv.

Mickael Gohier, Marketing Director, Nordic, Baltic, Russia, fortæller: ”Vi har brugt vores bedste evner og ekspertise til at hjælpe Magnus og Staffan med at udtrykke følsomhed for miljøet, som tydeligt fremgår i bogen Et vildere liv. Resultatet af årets Pandabog viser harmoni mellem det valgte papir og indholdet.”

Historien bliver fortalt gennem fantastiske billeder, hvis rige visuelle indhold komplimenteres af Cocoon Silk, som er papir med kærlighed til naturen. Samspillet mellem det visuelle indhold og papiret lader de to forfattere være tro mod deres miljømæssige overbevisning, uden at måtte gå på kompromis med den visuelle kvalitet.

Markedsføring af genbrugspapir har høj prioritet hos Antalis

Cocoon Silk er klorfrit, 100% genanvendeligt, FSC® certificeret og har en satinoverflade af enestående kvalitet, som får det bedste frem i trykte billeder. Derudover har Cocoon Silk 5 stjerner i Antalis Green Star System, et system som kombinerer information om fibrene og produktionsprocessen, som er de største miljøpåvirkninger i papirets livscyklus. Papiret bliver rangeret ud fra antal stjerner fra 0 til 5 ud fra disse miljøkriterier.

Også i dag kæmper papirindustrien mod mange misforståelser om kvalitet og priser på genbrugspapir. For at mane disse myter til jorden har Antalis og søsterselskabet Arjowiggins Graphic, Europas ledende producent af grafisk genbrugspapir, gennemført en undersøgelse med Eco Art, som er ekspert i klimastrategier.

Undersøgelsen, som blev gennemført sammen med syv kommunikationsbureauer fra tre forskellige lande (Frankrig, England og Tyskland), viste, at genbrugspapir øgede omkostningerne på kommunikationsprojektet mellem 2 og 3%, sammenlignet med standard papir. Resultatet er betydelig mindre, end man skulle tro, og viser engagement på vegne af kunden. I virkeligheden reducerer genbrugspapir brugen af naturressourcer som f.eks. sænker vandforbruget med 49%, og reducerer CO2-udslip med 55%. (Kilde: Paperwork og Ecofolio).

Se den fulde version, af den inspirerende film om “Et vildere liv” projektet, HER.

Om Antalis
Antalis er markedsledende inden for B2B distribution af papir, emballage og visuelle kommunikationsprodukter.

I 2016 omsatte koncernen for DKK 18,5 mia. og havde 5.600 medarbejdere til at betjene ca. 130.000 kunder i 43 lande.
Via 118 distributionscentre gennemføres dagligt mere end 14.000 leveringer på verdensplan.

Antalis er listet på børsen i Paris (Euronext Paris: ANTA).
Pressekontakt
Michael Thorvaldsson
Product Manager Creative Papers & Digital Products Scandinavia
Tel. +45 3688 0027 | Mob. +45 4055 9442

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s