Mød os på FESPA i Berlin 2018

Fespa_stand_2018_ 1200x504Mød os i Berlin den 15. til 18. maj til dette års FESPA Global Print Expo: Europas største messe for branchen inden for storformatprint. Antalis (hal 3.1 – A20) er blandt de over 600 udstillere, og vi fremviser de seneste innovationer og produktlanceringer inden for software og hardware til skilte og storformatprint af enhver art. Vi kan blandt meget andet hjælpe med indoor og outdoor print, skiltning, kampagneprint, butiksfacader, vinduesdekorationer, kommerciel bilindpakning samt gulvdekoration.

FESPA er årets hovedevent for branchen, og her vil du kunne opleve de seneste trends. Udover at FESPA er et fantastisk sted at lære mere om nye trends, så er messen et fantastisk mødested, da hele branchen er samlet. Vi fra Antalis glæder os til at møde en masse engagerede mennesker, og vi står klar med forfriskninger til alle, der kommer forbi vores stand. Så kig endelig forbi, også hvis du bare har brug for at hvile fødderne lidt. Hvis du er kunde hos Antalis, kommer du gratis ind på messen, du skal bare tilmelde dig her.

HP vil som altid have en markant tilstedeværelse på messen, og dette år vil de fremvise et revolutionerende produkt på deres stand. Hvis du ikke kan vente til messen med at se, hvad de har i ærmet af nyheder, så får du en lille forsmag her.  Hvis du ønsker en demo på deres stand, skal du bare give os besked, så reserverer vi en tid til dig.

Der vil være medarbejdere fra Antalis tilstede på vores stand under hele messen, og vi glæder os til at vise en masse spændende produktnyheder frem. Vores messestand er blandt andet bygget op af 31 forskellige Coala produkter, for at fremvise indoor og messe sortimentet frem.

Tilmeld dig FESPA her og vær først med de seneste nyheder.

Vi ses i Berlin!

DK_Fespa_Banner_2018_685x266

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s